Sportief wandelen

Welkom bij de Leiden Road Runners Club (LRRC), waar wandelen meer is dan alleen een activiteit; het is een avontuur dat we samen beleven. Onze wandelafdeling biedt een scala aan mogelijkheden voor iedereen die graag actief wil zijn in de buitenlucht, omringd door gelijkgestemden.

Verschillende Niveaus

Bij LRRC geloven we in wandelen op jouw eigen tempo, letterlijk en figuurlijk. Daarom hebben we onze wandelgroepen ingedeeld in vier niveaus, zodat elke deelnemer kan kiezen wat het beste bij hen past:

  • Beginners: Stap voor stap, ontdek de basis van wandelen in Groep D, met afstanden van 6 tot 8 km en een tempo van 13' - 14' min/km.
  • Recreatief: Voor wie wandelen ziet als een moment van ontspanning en plezier, biedt Groep C routes van 8 tot 10 km met een tempo van 12' - 13' min/km.
  • Recreatief/Sportief: Groep B is perfect voor degenen die een stapje verder willen gaan, met afstanden van 10 tot 12 km en een tempo van 11' - 12' min/km.
  • Sportief: In Groep A dagen we je uit met routes van 10 tot 14 km en een tempo van 9' - 11' min/km, ideaal voor de ervaren wandelaar die grenzen wil verleggen.

Persoonlijke Aandacht

Onze wandelgroepen zijn bewust klein gehouden, met gemiddeld 10 tot 15 deelnemers per groep. Dit zorgt voor een persoonlijke benadering van onze ervaren trainers, die je graag verwelkomen bij je eerste training. Samen bespreken we welke groep het beste aansluit bij jouw ervaring en doelen.

Een Verrijkende Ervaring

Bij LRRC wandel je nooit alleen. Ongeacht je niveau staat gezelligheid centraal. Onze trainingen volgen zorgvuldig samengestelde schema's, waarbij plezier en samenhorigheid net zo belangrijk zijn als prestaties. Of je nu deelneemt voor je gezondheid, als sociale activiteit of om je grenzen te verleggen, bij LRRC vind je een gemeenschap die je ondersteunt en inspireert.

Lid Worden

Sta op, stap uit en sluit je aan bij LRRC. Ontdek hoe sportief wandelen jouw leven kan verrijken met plezier, gezelligheid en een actieve levensstijl. Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met jou de paden te verkennen en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft

Word lid van LRRC en laat je wandel avontuur beginnen!

Onze sponsors

Contact

Leiden Road Runners Club

Adres
Sportcomplex “De Vliet”
Voorschoterweg 8d
2324 NE Leiden

Tijdens trainingen telefonisch bereikbaar op
071 5765924

Social