Vertrouwens Contact Persoon (VCP)

Bij de Leiden Road Runners Club (LRRC) hechten we veel waarde aan een veilige en respectvolle omgeving voor al onze leden. Daarom is Monique Geerts aangesteld als onze Vertrouwens Contact Persoon (VCP). Zij is het eerste aanspreekpunt voor leden die binnen de club te maken krijgen met seksuele intimidatie of ander ongewenst gedrag, zoals pesten, discriminatie en soortgelijke problemen.

Wat kan de VCP voor je betekenen?

Monique Geerts is onafhankelijk en staat klaar voor iedereen die vragen of opmerkingen heeft over grensoverschrijdend gedrag of een concreet incident. Als VCP biedt zij:

  • Luisterend Oor: Monique is er om naar jouw verhaal te luisteren en biedt een veilige ruimte om je ervaringen te delen.
  • Advies en Ondersteuning: Ze geeft advies over mogelijke stappen die je kunt nemen en ondersteunt je in het proces.
  • Verwijzing naar Professionele Hulp: Indien nodig kan Monique je doorverwijzen naar gespecialiseerde hulpverleners of instanties.

Contact

Als je te maken krijgt met ongewenst gedrag binnen de club, aarzel dan niet om contact op te nemen met Monique Geerts. Ze is er om je te helpen en te zorgen dat iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt bij de LRRC.

  • Vertrouwens Contact Persoon: Monique Geerts
  • E-mail: vcp@lrrc.nl

Samen zorgen we voor een positieve en veilige sportomgeving. De LRRC staat voor respect, veiligheid en inclusiviteit voor al haar leden.

Responsive image

Onze sponsors

Contact

Leiden Road Runners Club

Adres
Sportcomplex “De Vliet”
Voorschoterweg 8d
2324 NE Leiden

Tijdens trainingen telefonisch bereikbaar op
071 5765924

Social