Sponsoren en Partners

Sponsor: Running Totaal

Sponsor: Running Totaal

van der Wiel Optiek

van der Wiel Optiek

Van Bemmelen Outdoor

Van Bemmelen Outdoor

Scheffer Sportprijzen

Scheffer Sportprijzen

Autobedrijf Steyger

Autobedrijf Steyger

Mogelijkheden voor adverteren, sponsoren, partnerschap

Uw bedrijf kan de LRRC op verschillende manieren ondersteunen. Ongeacht welke vorm u kiest, vindt de LRRC het belangrijk dat de afspraak tot een soort van partnerschap leidt. Dit betekend dat u iets voor de LRRC doet (financiële ondersteuning of in natura) maar ook zeker dat u daar iets voor terug krijgt en dat we elkaar helpen met de mogelijkheden die we hebben. Afhankelijk van de omvang van de ondersteuning kan dit variëren van een advertentie in ons clubblad of vermelding op onze website tot het vernoemen van onze evenementen naar uw bedrijf of het actief vermelden en promoten van uw bedrijf bij onze leden en bezoekers.

Als sponsor investeert u doorgaans meer dan een adverteerder, maar hiertegenover staat ook dat u meer mogelijkheden krijg om uw bedrijfsactiviteiten te promoten of bijvoorbeeld uw personeel bij ons aan een gezonde leefstijl te laten werken.

Hiervoor kunnen we in overleg maatwerk leveren die verder gaat dan hier vermeld kan worden.

In ons sponsor- en advertentieoverzicht is te zien welke mogelijkheden er zijn. Mocht u interesse hebben en de mogelijkheden willen bespreken, neem dan contact op met onze sponsorcommissie.

Onze sponsors

Contact

Leiden Road Runners Club

Adres
Sportcomplex “De Vliet”
Voorschoterweg 8d
2324 NE Leiden

Tijdens trainingen telefonisch bereikbaar op
071 5765924

Social