Running Blind bij de LRRC

Bij de Leiden Road Runners Club (LRRC) zijn blinden en slechtzienden van harte welkom om een sportieve uitdaging aan te gaan. Elke donderdag trainen we samen met een buddy, verbonden met een lint, zodat deelnemers vol vertrouwen kunnen lopen zonder obstakels. Onze trainers zorgen voor voldoende buddy's, en de trainingslocatie aan de Voorschoterweg is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Trainingstijden en Opzet

  • Tijd: Donderdag, van 9:30 uur tot 11:00 uur
  • Inhoud: Warming-up, loopscholing, en cooling down
  • Locatie: Voorschoterweg, gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer

Na de training is er gelegenheid om gezellig na te praten met een kopje koffie of thee. Voor extra uitdaging en variatie trainen we regelmatig in de duinen.

Veilig en Gezellig Sporten

De LRRC draagt met trots het keurmerk "Onbeperkt Sporten". Dit betekent dat we een ideale omgeving bieden om je conditie te verbeteren of op peil te houden, terwijl je deel uitmaakt van een gezellige en inspirerende groep. Bij de Roadrunners loop je nooit alleen! We nemen zelfs deel aan diverse grote en kleinere evenementen.

Deel uitmaken van Running Blind

We zijn trots om onderdeel te zijn van de Landelijke Stichting Running Blind en dragen herkenbare kleding. Shirts en jasjes zijn voor een gereduceerde prijs verkrijgbaar.

Meelopen als Buddy?

Wil je als buddy meelopen en een waardevolle bijdrage leveren? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Warmerdam via leiden@runningblind.nl of bel 06-29165451.

Bij de LRRC creëren we samen een veilige, ondersteunende en plezierige omgeving voor alle hardlopers. Sluit je aan en ontdek de kracht van samen sporten!

Onze sponsors

Contact

Leiden Road Runners Club

Adres
Sportcomplex “De Vliet”
Voorschoterweg 8d
2324 NE Leiden

Tijdens trainingen telefonisch bereikbaar op
071 5765924

Social