LRRC Clubkleding

Onze clubkleding maakt ons herkenbaar bij loopjes en wedstrijden. Dankzij de opvallende kledinglijn van de Leiden Road Runners Club (LRRC) zijn onze leden altijd goed zichtbaar en representeren zij de club met trots.

Beschikbare Kleding

Er is een keuze uit diverse kledingstukken:

  • Shirt met korte mouwen: € 37,50
  • Singlet: € 32,50
  • Korte tights: € 20,00

Onze kledinglijn is ontworpen met aandacht voor comfort en prestaties, zodat je altijd optimaal kunt presteren.

Pasavond en Bestelling

Eén keer per jaar organiseren we een speciale pasavond in de clubkantine. Hier kun je de verschillende kledingstukken passen en je bestelling plaatsen. Let op: het Italiaanse design valt klein, dus passen is zeker aan te bevelen. De kleding is ook te bewonderen op de paspop in de kantine.

Levering en Betaling

Na het plaatsen van je bestelling duurt het ongeveer 6 tot 8 weken voordat je je nieuwe clubkleding kunt ophalen bij de club. De betaling wordt eenvoudig geregeld via automatische incasso door onze penningmeester.

Blijf Op de Hoogte

Houd onze website in de gaten voor de aankondiging van de volgende pasavond en andere belangrijke informatie over clubkleding.

Met de LRRC clubkleding ben je niet alleen goed herkenbaar, maar voel je je ook deel van onze trotse hardloopgemeenschap. Bestel je kleding en laat zien dat je een echte RoadRunner uit Leiden bent!

Onze sponsors

Contact

Leiden Road Runners Club

Adres
Sportcomplex “De Vliet”
Voorschoterweg 8d
2324 NE Leiden

Tijdens trainingen telefonisch bereikbaar op
071 5765924

Social