Uitslagen

Runnersworld Run Classics (t/m 1 juni 2017, RR Classics nr 151)
(seizoen 2016-2017)

Hieronder vind je het eindoverzicht van de Runnersworld Run Classics over het seizoen 2016-2017 op basis van het huidige reglement. Hierin staan dus alle leden van de LRRC die een strookje hebben ingevoerd. De gemiddelde tijd wordt pas van belang na 3 lopen over dezelfde afstand. Pas dan ding je mee voor het eindklassement.

Afstanden

Dit zijn de uitslagen van het seizoen 2016 – 2017.

Gegevens invoer door Helga Develing.

Tot 10 kilometer

10 Kilometer - Age graded

10 Engelse Mijl

½ Marathon

30 Kilometer

Sportief Wandelen

Reglement:

Als je LRRC lid bent vul je na de loop het inschrijfformulier in dat bij de inschrijfbalie verkrijgbaar is. Je registreert hierop je naam en de gelopen tijd en deponeert het formulier in de daarvoor bestemde geel-blauwe bus (deze staat meestal aan de linkerzijde op de inschrijfbalie).

Alleen LRRC Clublopers die drie keer hebben ingeschreven op een zelfde afstand, dingen mee voor het eindklassement. Er moeten tenminste drie personen in dezelfde categorie hebben meegedaan.

Zie hier voor het volledige reglement.

Klik hier voor de uitslagen 2015-2016.

Deelnemers aan door de LRRC georganiseerde (loop)evenementen doen dat geheel op/voor eigen rekening en risico. De LRRC is niet aansprakelijk voor ongevallen die deelnemers aan door de LRRC georganiseerde (loop)evenementen overkomen.