running blind 550

Running Blind

Bij de LRRC zijn blinden of slechtzienden hardlopers of wandelaars iedere donderdag van harte welkom om te komen trainen.

Je loopt samen met een buddy verbonden met een lint. Zo leert de loper of wandelaar met vertrouwen op pad te gaan zonder ergens over te struikelen. Op donderdag ochtend zorgen de trainers voor voldoende buddy’s. (Zie ook artikel; wat doet een buddy)

De sportlocatie aan de Voorschoterweg is met het openbaar vervoer goed te bereiken. (zie contact).

De training start om 9:30 uur en duurt tot 11.00 uur. Dit is inclusief warming up, loopscholing en cooling down. Er is een speciale ruimte voor de hulphonden en tijdens de training houdt er iemand een oogje in het zeil. Na de training is er tijd voor een kopje koffie of thee, de kantine sluit weer om 12.00 uur. Met regelmaat trainen wij ook in de duinen.

Hardlopen en Sportief wandelen is ideaal om je conditie te verbeteren of op peil te houden maar ook leuk om met een groep te doen want bij de Roadrunners loop je nooit alleen! Wij doen aan verschillende grote of kleinere evenementen mee.

Wij zijn onderdeel van de Landelijke Stichting Running Blind. www.runningblind.nl en dragen herkenbare kleding. Shirts en jasjes zijn voor een gereduceerde prijs te koop.

Heb je interesse om als buddy mee te lopen mail dan naar Terry van Velthooven  hoofdtrainer@lrrc.nl

Meer informatie bij Ruud Warmerdam, leiden@runningblind.nl   06-29165451

 

Goed Folk 20191107 00A7919 500RB Korte Vliet 2 300