E-mailadresAfdrukkenExport ICS

De Duinrell 15 van Wassenaar

Titel:
De Duinrell 15 van Wassenaar
Wanneer:
zo, 9. oktober 2022
Categorie:
Sponsorloop

Omschrijving

Beste lopers

We hebben dit voorjaar ons hart al kunnen ophalen! Prachtige lopen zoals de Leiden Marathon in mei (heet!) en de halve van Rotterdam, 31 juli jl. (een groot succes) zorgden ervoor dat wij, renners, weer van oor tot oor konden glimlachen….en dan nu vindt ook de ‘Duinrell 15 van Wassenaar’ weer plaats!
Wellicht ken je dit loopevenement, maar misschien ook nog helemaal niet…we zijn in 2013 als lokaal evenement bescheiden begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot een loop die door vele lopers in en rond Zuid-Holland als waar feestje ervaren wordt. Je loopt door de prachtige bossen en lanen van het dorp en overal langs de lijn staan enthousiaste toeschouwers!
Op zondag 9 oktober luidt het startschot weer.Je kunt je inschrijven voor 7 ½ of 15 kilometer en er is een spetterende afterparty op het Blauw Zwart terrein (start en finishplek).
De loop is een ontzettend mooi evenement voor de recreatieve loper en prikkelt elke loper om na de zomervakantie weer goed in beweging te gaan!
Kies je eigen doel en snelheid en…je levert met je deelname ook nog een bijdrage aan Running Blind (regionaal goed doel) of Stichting Spelenderwijs (lokale doel).

Met inmiddels al meer dan 600 inschrijving ziet het ernaar uit dat we nagenoeg uitverkocht raken, het is echter nog wel mogelijk om je via de website in te schrijven: www.de15vanwassenaar.nl. Hier vind je tevens alle informatie over 9 oktober met beeld en video van de eerdere edities. We zien uit naar je deelname!!!

Bestuur en organisatie “de 15”