E-mailadresAfdrukkenExport ICS

LadiesWalk2012

Titel:
LadiesWalk2012
Wanneer:
zo, 22. april 2012, 10:00 h
Locatie:
Leiden - Leiden
Categorie:
Sponsorloop

Omschrijving

LadiesWalk 2012


De LadiesWalk 2012 is speciaal, maar niet alleen voor vrouwen. Het is de vijfde keer dat deze wandeling wordt georganiseerd en we verwachten ca. 1000 deelnemers. Een tocht voor moeders en dochters, vriendinnenclubs en alle vrouwen die graag wandelen en gezelligheid combineren. Voor elke deelnemer die meedoet aan de LadiesWalk, doneert de organisatie een euro aan Mama Cash.

De LadiesWalk vindt plaats op zondag 22 april en start tussen 10.00 en 12.00 uur bij het Koetshuis op het Burchtplein in Leiden. Deze sportieve wandeltocht voert langs de mooiste plekjes van Leiden en omgeving.  Gezelligheid, entertainment onderweg en comfort staan daarbij voorop. Deelnemers kunnen genieten van een korte en een lange route (respectievelijk 10 en 25 kilometer). Het gaat primair om gezond en gezellig bewegen, wat ook betekent dat vooral groepen vrouwen zich intekenen.

De deelnemers worden voorzien van een routeboekje, een versnapering en een flesje drinken. Gedurende de vertrektijd wordt de sfeer opgeluisterd met live muziek. Naast het routeboekje worden de routes ook compleet uitgepijld, zodat het wandelen een comfortabele aangelegenheid wordt, waarbij geen moeilijke puzzels opgelost moeten worden.

In het routeboekje staan verschillende pleisterplaatsen en sanitaire stopplekken aangegeven. Bovendien wordt ook onderweg weer vertier geboden in de vorm van muziek of theater. Daarnaast is er de mogelijkheid onderweg een foto te laten maken; deze kan later worden teruggekeken en eventueel besteld.

Bij terugkomst op de vertrekplaats in de binnenstad van Leiden ontvangen de deelnemers een “goodie-bag” gevuld met hebbedingetjes, aanbiedingen en informatie.

Geïnteresseerden kunnen zich van tevoren inschrijven via www.ladieswalk.nl (kosten € 9,50), of op de dag zelf bij de inschrijfkraam (€ 11,50) naast Het Koetshuis aan het Burchtplein.

De inschrijving kan individueel of per team (minimaal 5 personen) gebeuren. Onder de deelnemende teams wordt een groepsuitje voor maximaal 8 personen verloot.


Locatie

Locatie:
Leiden
Straat:
Breestraat
Postcode:
2311 CM
Plaats:
Leiden
Land:
Netherlands