Afdrukken

Meters voor mamas

Titel:
Meters voor mamas
Wanneer:
zo, 18. december 2011 - za, 24. december 2011
Locatie:
Leiden - Leiden
Categorie:
Sponsorloop
Meters voor mamas

Omschrijving

Hallo allemaal!

Als hardloper, PR – vrouw van de Noordwijkerhoutse Strandlopers en als medewerker van Zilveren Kruis wil ik jullie graag informeren over onderstaande sponsorloop. Ik hoop dat er van jullie verenigingen ook lopers zijn die (met name snachts) willen meedoen:

6x24 uur durende stedenestafette waarmee deelnemers geld bij elkaar kunnen lopen en/of wandelen voor moeders die geraakt zijn door oorlog. De stedenestafette doet vijf steden aan en start en finisht in Leiden.

Wanneer: 18 t/m 24 december 2011.

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea is dit jaar official partner van 3FM Serious Request. Met de actie Meters voor mama’s zet Zilveren Kruis zich in voor moeders die geraakt zijn door oorlog. We doen dit door een 6x24 uur durende stedenestafette te organiseren, waarmee deelnemers geld bij elkaar kunnen lopen en/of wandelen voor het goede doel.

Er is gekozen voor een loop- en wandelevenement omdat Zilveren Kruis zich inzet voor de bevordering van de gezondheid onder de Nederlandse bevolking. De stedenestafette doet vijf steden aan en start en finisht in Leiden. Daar staat dit jaar ook het Glazen Huis. We hopen dat heel veel mensen mee gaan doen aan Meters voor mama’s zodat we straks een prachtige opbrengst kunnen overhandigen aan 3FM Serious Request en het Rode Kruis. Om succes te behalen hebben we veel lopers nodig! Loop jij ook mee?! 

De estafette is voor alle leeftijden (vanaf vier jaar) en mensen kunnen mee lopen of/en wandelen tijdens een van de dagestafettes in de steden. 18/12 start in Leiden, 19/12 Haarlem, 20/12 Zwolle, 21/12 Enschede, 22/12 Apeldoorn, 23/12 Rotterdam en 24/12 Leiden. Het is ook mogelijk om een team samenstellen voor de nachtestafette in samenwerking met ons. Dit is alleen voor de goede hardlopers. En dat zijn wij dus, leden van atletiekverenigingen!

Deelnemers kunnen zich vooraf online aanmelden via de website www.metersvoormamas.nl

of de Facebook-pagina www.facebook.com/metersvoormamas

Het is de bedoeling dat deelnemers zelf in hun netwerk op zoek gaan naar sponsors. Je kunt je per kilometer laten sponsoren. De spelregels liggen vast, we meten elke kilometer officieel. De deelname aan Meters voor Mama’s is gratis en al sponsorgeld gaat direct naar het Rode Kruis. We beginnen de estafette wanneer de drie deejays van 3FM in het Glazen Huis worden opgesloten op 18 december. Dan gaan we 6 x 24 uur estafettelopen. We lopen dus dag en nacht!

’s Avonds wordt het estafetteprogramma verder uitgebreid met muziek van een 3FM DJ en locale/upcoming artiesten die live optreden. 

Wilt u meer informatie? Kijk dan op onze speciale website www.metersvoormamas.nl

We hopen dat jullie meer willen weten en enthousiast worden van Meters voor mama’s.

Met sportieve groet,

Corine van der Valk

PR NSL

publicrelations@av-nsl.nl

www.av-nsl.nl

06 36 05 67 91

0252 377 248


Locatie

Locatie:
Leiden
Straat:
Breestraat
Postcode:
2311 CM
Plaats:
Leiden
Land:
Netherlands